tafeltje RESERVEREN

Boek online je tafeltje, snel en gemakkelijk.

MAAK EEN ONLINE RESERVATIE

Problemen met reserveren? Klik op deze link: https://reservations.tablebooker.com/

NIEUWS & UPDATES

Houdt onze website in de gaten of volg ons op social media voor alle nieuwtjes en updates via @hovezuid.

RESERVEER VIA TELEFOON

Indien u liever telefonisch reserveert kan u ons steeds bereiken op het nummer 03 289 73 09. Hebt u specifieke wensen of allergieën? Laat het ons dan zeker weten bij uw reservering, alsook bij aankomst in ons restaurant. Kan u er alsnog niet meer geraken? Dan vragen wij u vriendelijk om tijdig te annuleren zodat wij andere mensen kunnen blij maken met een tafeltje.

GROEPEN & PRIVÉ EVENTS

Hove Zuid is de geschikte locatie voor etentjes met grote groepen of privé events. Denk aan trouwfeesten, communies, verjaardagsfeesten, … Wij bieden een op maat gemaakt menu aan voor groepen, die indien gewenst al op voorhand kan worden besteld. U kan zorgeloos genieten van het gezelschap terwijl wij ons ontfermen over de rest. Alle mogelijkheden en wensen kunnen besproken worden via mail.

dinner BRASSERIE

Onze brasserie is ingericht in een industrieel kader, met charmante toetsen. Tafelen met zijn tweetjes in deze gezellige dining booths, of met de hele familie aan de lange tafel – voor ieder gezelschap groot of klein hebben wij een gezellig plekje ter beschikking, en dit alles met zicht op de sporthal!

outdoor TERRAS

Ons zalig zonovergoten terras is een ware trekpleister tijdens de zomermaanden. Kom een fris drankje nuttigen of lekker buiten tafelen aan één van onze tafeltjes met zicht op de grote kinderspeeltuin.